Over mij

Graag stel ik mij aan u voor, dit doe ik natuurlijk liever persoonlijk, een eerste indruk achterlaten doe je natuurlijk maar één keer.
Ik ben Petra , getrouwd en moeder van twee prachtige kinderen. Jarenlang ben ik werkzaam geweest op de kinderafdeling van een groot ziekenhuis, met veel plezier heb ik daar ruim 15 jaar gewerkt.
Doordat mijn interesses breed uiteen lopen ben ik iemand die graag verder kijkt en het liefst uitga van ‘mogelijkheden’ (kan niet bestaat niet, in mijn optiek).

Dit heeft ervoor gezorgd dat ik al jaren werkzaam ben als zelfstandige en doe wat ik het leukste vind om te doen, en dat is, ‘ZORGEN’ in de meest brede zin van het woord.
Eerst in mijn massagetherapie praktijk en sinds 3 jaar volledig als ZZP- Kinderverpleegkundige.

‘ZORGEN’ loopt als een rode draad door mijn leven op persoonlijk en professioneel gebied, Zorgen voor… Kopzorgen….. Verzorgen….Zorge Om... Zorgzaam….Ontzorgen…

Dit ‘Zorgen’ in een professioneel jasje heet Zienergie-Kids.

Zienergie-Kids Verpleegkundige Kindzorg Thuis.

 

Ik geloof in Zorg met aandacht.

Aandacht zorgt voor verbinding. Daar is Zienergie van afgeleidt (synergie) Je kunt het terug zien in het logo waar geen begin en geen einde is het is een continue stroom.
Door mijn levenservaring weet ik dat zorgen in een professioneel jasje ook haar verantwoordelijkheden kent. Mijn eigen verantwoordelijkheid, verantwoordelijkheid voor jezelf en ouders voor hun kind.